Beoordelingen

9,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,5
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,1
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,2

Beoordelingen

    HENRICUS
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 mei 2018

    Fijn verblijf boven een mooi stadje

    Niets. Je moet wel een auto hebben vanwege de steile berghelling waarop de residence ligt.
    Ontvangst door de eigenaresse was hartelijk, kregen bij een drankje meteen uitleg over wat te zien en te doen. Het appartement was met een luxe bed. Alles superschoon. Uitzicht vanaf terras met de zee in de verte.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Christina
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    15 september 2017

    Uitstekend vakantie er

    In omschrijving was sprake van een eigen strand, maar dat was 2km. De berg af. Dat viel tegen. Ons is ook niet duidelijk geworden waar dat eigen strand dan was. Wij hadden een appartement geboekt, maar kregen een kamer. De volgende dag is dit opgelost omdat er een appartement vrij kwam. Dat maakte het weer goed.
    Persoonlijk contact en vriendelijkheid Gastvrijheid Uitzicht is fenomenaal
    Marije
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    24 augustus 2017

    Zeer gastvrije locatie met goede appartementen en prachtig uitzicht over Vieste

    Eigenlijk geen minpunten, maar de locatie had van ons een 10 gekregen wanneer ze ook een zwembad (al was het heel klein) hadden gehad. Het blijft er in augustus lang warm, dus zelfs na een dagje strand is het heerlijk om 's avonds nog even af te koelen.
    Fantastische appartementen op een geweldige locatie met uitzicht over Vieste. Ook de eigenaren gaven ons een warm welkom wat nog meer bij heeft gedragen aan een super verblijf. Het zit een klein stukje rijden van Vieste af, maar het is heerlijk wanneer je even de drukte van de stranden wilt ontwijken. Het ontbijt is echt fantastisch, allerlei huisgemaakte verse producten die je vervolgens op een prachtig terras nuttigt met uitzicht over Vieste. Mooi begin van de dag!
    Silvia
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    24 augustus 2017

    Goede uitvalsbasis om Vieste en omgeving te verkennen.

    De airco op de kamer zit alleen in de keuken/woonkamer. Het was erg heet dus de airco was onvoldoende voor het hele appartement. Ook is het lastig om te koken op gas als de airco richting het fornuis blaast.
    Het is een heerlijk ruim appartement en alles is aanwezig. Vooral de ligging, het uitzicht richting de zee en het groen op het complex zijn mooi. Giovanna, Ennio en hun zoon Francesco zijn heel gastvrij. Je voelt je zeer welkom. We hebben heel erg genoten van de boottocht langs de verschillende grotten langs de kust die Francesco met ons gemaakt heeft.
    Joeri
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Teunis
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    18 augustus 2017
    Een rustige verblijfplek in een verder heel drukke omgeving. Zeer vriendelijke eigenaresse die het iedereen naar de zin wil maken. Appartementen zijn prima. Afstand naar Vieste is te ver om te lopen. Dit in tegenstelling tot de aangegeven informatie.
    Freddy
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 juli 2017

    Rustig verblijf in Vieste

    Niets
    Vriendelijke ontvangst, mooi en rustig domein, lekker en uitgebreid ontbijt
    Ludolf
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Olivia
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    26 juni 2017

    Heerlijk!!!!!

    Helemaal niets
    Alles was geweldig! Het appartement is top met een terras voor en achter met uitzicht op zee en geeft een heel relaxed gevoel! Het ontbijt wordt geserveerd op het grote terras boven waar je dus ook fantastisch zit. Giovanna en haar man en zoon zorgen dat je je heel erg welkom voelt en geven je ook dat lekkere vakantiegevoel! Niets is te veel en alles kan!
    Mischa
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 juni 2017

    Perfecte locatie, 20 min lopen maar strand, 30 min naar Vieste

    Vriendelijkheid van het personeel
    Jolien
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 mei 2018

    Amazing view, comfortable room and fantastic host!

    You need your car to get to old town - but so worth it!
    The views are to die for Clean and spacious room Very calm, only sound at night are the cow bells Hostess was amazing, made us feel right at home, gave great tips, made a perfect home made breakfast, a real “la mama”
    Vivien
    au

    Beoordelingsscore

    10
    11 mei 2018

    A beautiful location with sea views and all the comforts you need.

    Nothing
    We loved the villa/apartment that had a private terrace and beautiful views of ocean and trees. The hospitality was great as we were given a map with recommendations as well as such friendly service(English speaking). We liked the kitchen which allowed us to prepare breakfast, however there is a wonderful breakfast available at the accommodation. The outdoor setting for the evenings was an extra touch. The car park at the accommodation was very useful as this can be a problem. Highly recommended for a base from which to see the area.
    roger
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    20 september 2017

    owners were very welcoming and breakfast was just the best start to the day.

    everything
    Kateřina
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 september 2017
    Splendid view. Good choice to travel with dogs.
    ClaireLB84
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    12 september 2017

    Had a fantastic time, everything was beautiful and the owners were the nicest most welcoming people.

    Juan
    uy

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 augustus 2017
    Really friendly and helpful owners!!! We were treated like at home! The place it's located on a hill outside Vieste (5 min away with the car) and has amazing views to the sea. I really recommend to take the boat tour that they offer with Francesco! It's really worth it!!!
    Salvatore
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    22 juli 2017
    Nothing to say!!everything was amazing.
    Bed really comfortable, rooms extremely clean and great hospitality from all of them. Grazieeee..e a presto 😃
    Aliaksandr
    ad

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 juli 2017
    The property is located in beautiful location with magnificent view. However, you will need a car to get anywhere.
    The staff is very friendly and helpful.
    Philip
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    16 juni 2017

    Visitors to Maresol from Ireland

    Nothing
    We stayed at a family run business and we couldn't possibly rate it more highly. The family were lovely people who went out of their way to ensure that our stay was not just satisfactory, but enjoyable. The apartment itself was spotless, the beds were comfortable and the area was very safe and quiet. It was easy to get to, just a straight drive through the mountains and there was ample parking on site. From the Murphys in Ireland.
Beoordelingen worden geladen